У Києві-знову протести. Цього разу протестують противники шуб і шкіряних черевиків. Про це повідомляє телеграм-канал «Київ сьогодні».

Як зазначається, активісти зоозахисних організацій вийшли на протести на Велику Васильківську вулицю. Їх акція отримала назву "Кривава розпродаж «і приурочена до так званої» чорної п'ятниці", що охопила сьогодні весь світ – день, який, на думку багатьох, є торжеством культури споживання.

Активісти закликають українців утриматися від покупки виробів, для виготовлення яких використовувалися натуральні хутра та шкіра тварин.

Крім того, зоозахисники вимагають від депутатів заборонити в країні утримання хутрових тварин на спеціальних хутряних фермах – ці об'єкти істотно шкодять екології, а також є місцями, де масово вбивають живих істот заради вигоди.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В якості протестного ходу активісти мають намір з плакатами і гаслами пройтися по магазинах столиці, які торгують товарами з натурального хутра.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що тернопільські школярі передали притулку та ветеринарній клініці подарунки. Діти зібрали крупи, корми для тварин, медикаменти та багато іншого, щоб ветеринари змогли допомогти бездомним.

Також Знай писав, що кішка Моніка пережила зраду перших господарів і опинилася в притулку через хворобу. Однак її взяли небайдужі люди і виходили. Тепер тварина вибрала собі лідера і пильно стежить за ним поки він працює за комп'ютером.

Нещодавно Знай передавав, що у Чернівцях зоозахисники та волонтери рятують собаку, яка пересувається на " інвалідному візку". Що сталося з твариною достеменно невідомо, але волонтери кажуть, що їй необхідна діагностика та реабілітація.