У Києві водій і кондуктор одного з автобусів відмовилися відкривати двері для жінки з коляскою.

Про подробиці події розповіла Євгенія Яніш в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався в середу, 6 січня, в автобусі №119 в Києві. За словами дівчини, кондуктор і водій транспорту відмовилися відкрити середні двері для жінки з коляскою, в якій знаходилося немовля. Разом з жінкою також був півторарічний малюк. Відзначимо, що середні двері призначені для людей з інвалідністю і людей з колясками.

Кондуктор заявила, що жінці необхідно розібрати коляску і зайти разом з дітьми через передні двері. Вона також сказала, що вони не зобов'язані відкривати двері для пасажирів з колясками. Незважаючи на обурення інших пасажирів, водій закрив двері і автобус поїхав далі.

"Жінка з дітьми залишилася ввечері, взимку на автобусній зупинці чекати наступного. Перерва між автобусами №119-від 20 до 40 хвилин. Чесно кажучи, це навіть не дикість, а знущання над мамами з дітьми та інвалідами", - пише Євгенія Яніш.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві уважні громадяни спіймали двох злодіїв, які вкрали сумку у пасажира автобуса №63.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві помітили бригаду швидкої допомоги, яка заїхала в супермаркет посеред дня.

Також Знай.иа писав, що киянам розповіли, як працюватиме громадський транспорт під час локдауну.