У Києві сталася смертельна ДТП з маршрутним автобусом. Про це розповіли на сторінці "dtp.kiev.ua" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що ввечері 28 жовтня, в Києві, на Видубичах маршрутний автобус протаранив зупинку і торгові намети в яких знаходилися люди. В результаті ДТП одна людина загинула.

Читайте Знай в Google News!

“Водій автобуса 220 маршруту на повному ходу зніс зупинку і торгові намети поблизу зупинки, на якій в цей момент були люди. Одна людина загинула. Є постраждалі" - зазначено в публікації dtp.kiev.ua.

Публікація dtp.kiev.ua: Facebook
Публікація dtp.kiev.ua: Facebook
Публікація dtp.kiev.ua: Facebook

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До публікації додали відео з місця події. На ньому можна помітити автобус, який врізався в МАФ, поліцейських, карету швидкої допомоги і кількох очевидців.

У поліцію інформація про ДТП надійшла о 18:44. По прибуттю правоохоронці визначили, що водій автобуса не впорався з керуванням і в'їхав в зупинку і МАФ. В результаті чого двоє людей постраждали і один загинув.

Правоохоронці працюють на місці події з метою з'ясування всіх обставин події. Після цього ДТП буде дана відповідна правова оцінка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що батюшка сів п'яним за кермо і влетів у матір з маленькою дитиною

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові п'яний вусмерть футболіст влаштував жахливу ДТП

Також, "Знай.uа" писав, що під Львовом шумахер на Toyota покалічив 7-річного хлопчика і перевів стрілки