У Києві пасажир тролейбуса затримав ймовірних грабіжників, які відібрали у кондуктора сумку і намагалися втекти.

Про подробиці події розповідає прес-служба патрульної поліції Києва в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався близько 17 години в четвер, 7 січня. Патрульним надійшов виклик про подію на вулиці Привокзальній. Там, четверо людей, які їхали в автобусі, чітко розрахували час і вирвали у кондуктора сумку з грошима, після чого відразу ж рвонули на вихід.

Однак, в цей час в тролейбус заходив пасажир, який відразу зрозумів в чому справа і побіг за зловмисниками. Йому вдалося наздогнати і затримати двох втікачів. У затриманні також допомогли небайдужі громадяни.

Сумка / фото: Facebook
Сумка / фото: Facebook

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Зловмисники були передані патрульним по приїзду. Після цього на місце викликали слідчо-оперативну групу, яка з'ясувала всі обставини події, а також дала правову кваліфікацію діям чоловіків.

Патрульні подякували пасажиру, який не побоявся і затримав зловмисників до того, як вони втекли.

Злодій / фото: Facebook
Злодій / фото: Facebook

Злодій / фото: Facebook
Злодій / фото: Facebook

Нагадаємо, що під Києвом, в місті Васильків, чоловік познущався над твариною і накинувся на правоохоронців з кулаками.

Як повідомляв портал Знай.иа, на час локдауну, який почався з 8 січня і закінчиться 24 січня, в столичному метрополітені можливі обмеження на вхід пасажирів.

Також Знай.иа писав, що у Києві збирають допомогу малюкові, якого мати викинула з восьмого поверху.