Стало відомо про те, що цигани продовжують орудувати по Києву, крадучи у людей, і відчувати себе спокійно, так як їм нічого за це не буде.

Таким чином, повідомляється, що цього разу, вони вирішили трохи поїхати подалі від центру, і забралися на лівобережну частину столиці, на Позняки. Там дві особи вкрали у жінки і паспорт і гроші.

Один з очевидців, який просто проходив повз, помітив це, і почав наздоганяти злодійок. Він тільки хотів почати з ними розбиратися, як раптом, вони швидко повернули все те, що вкрали.

Оці дві бридкі особи сьогодні на Позняках викрали у жінки паспорт та гроші. Очевидець помітив, наздогнав та вже навіть замахнувся на одну з них ...як вони все повернули назад. Побачили подібну ситуацію - не проходьте повз. Ваша байдужість породжує їх безкарність. Чому? Бо #всеодноїхнесадять Пруфи: 1) https://t.me/KyivOperativ/58874 2) https://t.me/KyivOperativ/62730 3) https://t.me/KyivOperativ/64287

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 16 juli 2020

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ця новина була опублікована в співтоваристві «Київ Оперативний». Вони попросили, що якщо раптом, блукаючи містом, ви побачите таку ситуацію, ні в якому разі не проходьте повз, так як циганки не бояться нічого, і думають, що їм завжди все буде сходити з рук.

А байдужість породжує їх безкарність. А все тому що все одно їх не садять. У Київ Оперативний до даної публікації також прикріпили старі ролики, які пов'язані з циганами.

Запис 1.

Запис 2.

Запис 3.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Києві під час чергової крадіжки затримали трьох жінок ромської національності.

Про це повідомляє Київ Оперативний в соціальній мережі фейсбук.

Так, у Києві під час чергової крадіжки муніципальна варта задергала трьох дівчат ромської національності. При цьому дівчата не заперечували свою провину, але заявляли, що якщо не будуть красти, то їм нічого буде їсти. Саме із-за цього вони змушений красти різні речі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Київська Троєщина перетворилася в "зомбіленд" - українці годинами снують в чергах, очікуючи рідкісних маршруток. Іноді чекаючи своєї черги люди можуть стояти годинами

Як повідомляє портал Знай.іа Тернополян змусять ходити пішки, не дивлячись на пом'якшення карантину.

Знай.іа писав, що В Дніпрі бидло-маршрутник накинувся на пасажирів з кулаками "пі**уйте на тролейбус"