У Києві небайдужі громадяни спіймали чергового кишенькового злодія іншої національності. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Зловили на "гарячому" і тепер просто так не відпустять. Кажуть, що викликали поліцію, але намічається самосуд. Пробки зовсім не на користь злодюжки на ім'я Пап Андрій Калманович", - зазначають автори повідомлення, уточнюючи, що все відбувалося на проспекті Бандери, 8.

"Ну, що поробиш? Так буває, коли #всеодноїхнесадять", - додають вони.

Уважні городяни відразу ж впізнали злодія, який вже неодноразово потрапляв в їх поле зору.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Розалінда», «Хуліо Іглесіас», «Довго принцесу цю ловили, попався", "Це ж легенда він-вона-воно. Стільки разів ловили, а воно на волі і далі краде", - пишуть кияни.

«Випустять. Пальці ламати - єдиний вихід. І нічого не буде, не піде ж він заяву писати", "Поліція навіщо, якщо їх не садять?«, "А чого два пропущених??? Відчуваю, там дзвонили мінімум разів 10!!!! Але мало хлопці дзвонили, мало", - підтримують люди методи боротьби з кишеньковими злодіями.

Нагадаємо, раніше Спецоперація" Антисептик": Запорожець так боявся заразитися, що пограбував цілу кав'ярню

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові підловили хитрого жебрака на інвалідному візку: бігає, як спортсмен

Також «Знай.uа " писав, що Кияни зупинили маршрутку через нахабного кишенькового злодія-обчистив кишені і оком не моргнув