У Києві, на Андріївському узвозі, дорогий автомобіль опинився «верхи» на стовпчику, який перетворює вулицю на пішохідну зону. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, стовпчики-болларди регулюють транзитний рух автомобілів по Андріївському узвозу. При цьому спецтранспорт на перекриту вулицю пропускає охорона.

«Не пощастило автовласнику - невчасно зачинилися стовпчики на Андріївському», - зазначили в дописі. Додають, що водій навіть не має полісу страхування.

На фото – автомобіль, у задню частину якого впирається автоматичний стовпчик.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Новий гєль коштує 5-6 мільйонів гривень. Поліс покриває 100 тисяч гривень. Тобто менше 2% вартості цього авто. Власник просто не бачить сенсу паритись про це», «При чому вартість його авто? Цивілка покриває, коли він когось вдарив», «За кермом таких авто ті ще жлоби бувають. Чи стане на переході і замість штрафу - буде всіх кентів видзвонювати потім, щоб 300 грн не платити», - вважають кияни.

«Може, власник не бачить сенсу їздити згідно з правилами, може він не бачить сенсу платити в магазині, може він не бачить сенсу в новорічній ялинці. Так давайте дружно плювати на все, в чому особисто не бачимо сенсу», - обурюються інші.

«Та то він колесо хтів поміняти, а домкрата не мав», «Власник цієї машини проживає на узвозі, не раз його там бачив, має ключі і доступ до боларда, просто не його день. Це вже не перша така ситуація з цією системою, деколи піднімається і на зелене світло...», «Номери міліцейські, стовпчик попав на капусту», «Стовпчики закрились вчасно як завжди. Рагулю не пощастило», «На Андріївському узвозі таке не в перший раз. О, на одній машинці довелося міняти передню поперечину рами, рульову рейку, передній редуктор, вітаємо господаря з попадалово!», - зазначають містяни.

Нагадаємо, що у Києві сталася ДТП, в ході якої елітний автомобіль повис капотом на стовпі. Інцидент стався рано вранці в п'ятницю, 1 січня, в Києві на вулиці Глибочицькій перед вулицею Артема. Водій автомобіля "Ягуар" не впорався з керуванням на підйомі, внаслідок чого влетів у стовп.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві, на Хрещатику, в новорічну ніч водій автомобіля служби таксі Uber протаранив автомобіль поліцейських.

Також Знай.иа писав, що кияни скаржаться, що співробітники поліції влаштували святкове полювання і хочуть підзаробити під час свят.