Дівчина, яку у неділю, 4 жовтня, на переході у Броварах збив п`яний поліцейський, втратила зір та потребує безлічі дорогих операцій.

Про це повідомляє засновник спільноти dtp.kiev.ua Влад Антонов на офіційній сторінці у Facebook.

22-річна Марина Чамара дивом вижила, її матір, що була з нею на тому злощасному переході, померла на місці. Зараз дівчина знаходиться у Центральній районній лікарні Броварів. Антонов розповів, що дівчину терміново прооперували: лікарі зібрали, мов пазл, роздроблений таз та встановили зовнішню фіксацію. У Марини переламані стегна. Зараз її стан оцінюють як стабільний, проте дівчина потребує дорогих операцій та реабілітації. Це займе щонайменше півроку, але швидше за все - рік.

Журналіст припускає, що копа – винуватця ДТП – можуть спробувати “відбілити”. Він зазначає, що матір горе-водія працює у команді мера.

Помогаем пострадавшей вчера в пьяном #дтп с ментом девушке Чамара Марина 1998 года рождения: вчера она потеряла маму....

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Geplaatst door Влад Антонов op Zondag 4 oktober 2020

Група Трибуна - Бровари у Facebook пише, що винуватця ДТП звати Михайло Лудченко.

У повідомленні зазначається, що його матір - працівниця БМР та член "Єдності Сапожка".

Нагадаємо, Знай повідомляв, що стало відомо про смертельну ДТП, яка сталася в Запоріжжі. Живцем в палаючій машині згоріло три студенти.

Також Знай повідомляв, що в Києві сталася дорожньо-транспортна пригода-мотоцикліст збив трьох пішоходів.

Нещодавно Знай передавав, що в Закарпатській області 14 вересня сталася смертельна ДТП за участю легкового авто.