У Києві невідомі зіпсували автомобіль, написавши на ньому балончиком привітання З Новим роком.

Відповідний кадр опублікував Telegram-канал "Х**вий Київ".

Відомо, що інцидент стався в одному з дворів на Лісовому масиві столиці в ніч з 1 на 2 січня.

Невідомі написали на чорному припаркованому автомобілі балончиком привітання з наступив святом: "Тато з новим роком 2021".

Оновлено

Пізніше з редакцією порталу зв'язався власник автомобіля, який пояснив, що таким оригінальним способом його привітали дружина та дочка.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Тож, чоловік дуже вдячний улюбленим дівчатам за таке оригінальне привітання, хоч і трохи засмутився через те, якими подробицями це фото встигло обрости у мережі.

"Я власник цього авто! Мене привітала дочка і дружина. Це всього аерозольна крейда. Навіть якби вона її подряпала, нічого я б їй не зробив би, адже це моя дочка! Всіх з Новим роком!", - написав чоловік в листі.

"Дві бандитки зробили це креативно", - підписав знімок зворушений киянин.

Нагадаємо, що у Києві сталася ДТП, в ході якої елітний автомобіль повис капотом на стовпі. Інцидент стався рано вранці в п'ятницю, 1 січня, в Києві на вулиці Глибочицькій перед вулицею Артема. Водій автомобіля "Ягуар" не впорався з керуванням на підйомі, внаслідок чого влетів у стовп.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві, на Хрещатику, в новорічну ніч водій автомобіля служби таксі Uber протаранив автомобіль поліцейських.

Також Знай.иа писав, що кияни скаржаться, що співробітники поліції влаштували святкове полювання і хочуть підзаробити під час свят.