У Києві друзі придумали, як креативно привітати свого товариша з Днем народження, і викрали його. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Зараз».

Як повідомляється, «викрадення» сталося на вулиці Перова, 5. До молодій людині підбігли кілька хлопців, накинули йому на голову мішок і заштовхали жертву в автомобіль Volkswagen. Ще один із «викрадачів» сів у Mercedes, після чого вся компанія кудись поїхала.

Свідками викрадення людини посеред вулиці стали випадкові перехожі, які поспішили повідомити про подію правоохоронців.

незабаром правоохоронці вирахували і знайшли обидва автомобілі, що брали участь в «викрадення». Компанія пояснила, що насправді відбувся розіграш, а «винуватець торжества» показав свій паспорт, підтвердивши дату свого народження. Він також додав, що псевдо-викрадачі – його друзі.

Поліцейські приєдналися до привітань, але креативу не оцінили і запросили всіх учасників розіграшу у відділення поліції.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, що правоохранители затримали 3 підозрюваних у крадіжці сумки з грошима в сумі 840 тис. гривень у Печерському районі Києва.

Як повідомляв портал Знай.uа, в квартиру відомого музиканта, соліста популярної рок-групи "Бі-2" Леви (Єгор Бортник) увірвалися грабители. Однак їм завадила сигналізація.

Також портал Знай.uа писав, що у суботу, 21 липня, в українській столице невідомі люди пограбували квартиру киянина, забравши з собою собаку господарів.