У Києві можу посилити карантинні обмеження вже в лютому наступного року.

Детальніше про це розповів голова Держспоживслужби Києва Олег Рубан у коментарі для "РБК-Україна".

За словами чиновника, на сьогоднішній день підстав для посилення карантинних обмежень немає. Олег Рубан припускає, що з урахуванням динаміки зростання захворюваності в столиці, нові обмеження будуть вводитися швидше за все в лютому 2021 року. У цей місяць очікується зростання захворюваності.

Олег Рубан / фото: РБК-Україна
Олег Рубан / фото: РБК-Україна

Він зазначив, що на даний момент ситуація з пандемією в Києві залишається напруженою:

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Вона напружена через стабільно високий показник госпіталізації важких випадків. Але негативом також є те, що менше звертаються за медичною допомогою або через недовіру до медицини, або через небажання. Тобто, займаються люди самолікування".

Нагадаємо, що у Києві відкриють головну ялинку-нікого не пустять, але побачать всі.Головна ялинка України запалить свої вогні в Києві 19 грудня, в день Святого Миколая, о 19:00. Подію транслюватимуть онлайн, обіцяють організатори святкового заходу.

Як повідомляв портал Знай.иа, локдаун у Києві, обіцяний урядом з 8 по 24 січня 2021 року, не вплине на роботу громадського транспорту.

Також Знай.иа писав, що у Києві незабаром можуть піднятися тарифи на перевезення пасажирів. Вартість проїзду в маршрутках може піднятися з 8-10 до 15 гривень.