У Києві розшукують талановитого музиканта і аранжувальника, який не виходить на зв'язок вже більше 10 днів.

Читайте Знай в Google News!

Про подробиці зникнення розповіли його учні та приятелі в Telegra.ph.

Повідомляється, що 56-річний Олександр Дерев'янко вже більше 10 днів не виходить на зв'язок з учнями і близькими. Востаннє його бачили 29 листопада близько 14: 20 в лікарні №15 Подільського району за адресою вул.Кирилівська, 107. Як з'ясувалося, туди він прибув на швидкій з розбитою губою і підозрою на черепно-мозкову травму. Лікарі заявили, що він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Олександр Дерев'янко / фото : Telegra.ph
Олександр Дерев'янко / фото : Telegra.ph

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

З лікарні його відпустили, проте додому він не повернувся, а пішов у невідомому напрямку. Близькі вважають обставина з лікарнею дивною, оскільки Олександр практично ніколи не вживав алкоголь.

Як стало пізніше відомо, про його зникнення в поліцію заявили ще 27 листопада його учні. Тоді правоохоронці відкрили квартиру і побачили на дверях записку: "Поїхав у відрядження! Телефонуйте…".

Записка Олександра / фото : Telegra.ph
Записка Олександра / фото : Telegra.ph

Друзі Олександра заявили, що почерк не його. Більш того, він постійно працював вдома і ніколи не виїжджав у відрядження. Близькі відзначили, що він уважно ставиться до здоров'я, тому не став би нікуди виїжджати в розпал пандемії.

Учениці розповіли тривожну інформацію про його зникнення:

Коментар учениці / фото : Telegra.ph
Коментар учениці / фото : Telegra.ph

Коментар учениці / фото : Telegra.ph
Коментар учениці / фото : Telegra.ph

Щоб не сталося, - злочин, або проблеми зі здоров'ям, - якщо діяти швидко, то людину можна врятувати. Якщо ви володієте інформацією про його місцезнаходження після 22 Листопада, повідомте за телефоном: (063) 129-74-99 або на гарячу лінію "102".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві розшукують жінку, яка вийшла з дому і не повернулася.

Як повідомляв портал Знай.иа, правоохоронці планують долучитися до американської та європейської практики прихованого патрулювання.

Також Знай.иа писав, що у Києві дитина отруїлася піцою. Як потім з'ясувалося, справа була в грибах.