У понеділок, 12 жовтня, в Дарницькому районі Києва зникла 14-річна Ніколь Красна.

Як повідомили в поліції Києва, дівчина пішла з дому і не повернулася. На зв'язок з рідними не виходить.

Прикмети Ніколь: зріст 165 сантиметрів, худорлява статура, сірі очі. В останній раз коли її бачили, дівчина була одягнена в чорні штани, сіру кофту, чорні кросівки і кофту такого ж кольору.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Львові патрульні встановили місцезнаходження 8-річної дівчинки, яка зникла у п'ятницю, 25 вересня. Дитину знайшли у бабусі здоровою і неушкодженою. Поліцейські також розповіли, що проти дитини не вчинялися протиправні дії. Як виявилося, в сім'ї є конфлікт, який родичі намагаються залагодити.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також Знай писав, що в Києві пропала школярка в рожевій сукні. Дівчинка-підліток вийшла з дому 26 вересня і зникла. Вона проживає в Солом'янському районі столиці. Коли дитина зникла до правоохоронців звернулися батьки. Вони розповіли, що дівчинка була в рожевій сукні і джинсовій куртці.

Нещодавно Знай передавав, що маленьку школярку, яка зникла у п'ятницю у Львові, продовжують шукати. За новою інформацією, дівчинку могла викрасти її рідна тітка. 25 вересня восьмирічна Соломія Бойко без нагляду вийшла зі школи близько 9:00 ранку, проте ні назад, ні додому не повернулася. Дитину оголосили в розшук. Поліція пізніше дала більш детальну інформацію про дитину.