Стало відомо про те, що в Києві зникла неповнолітня дівчина. Рідні не можуть знайти собі місця.

Таким чином, повідомляється, що Дарницьке управління поліції міста Київ розшукує неповнолітню дівчину.

УВАГА!!! #РОЗШУКУЄТЬСЯ #ДИТИНА!!! Дарницьким УП ГУНП у м. Києві розшукується неповнолітня Красна Ніколь Володимирівна,...

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 12 oktober 2020

Красна Ніколь Володимирівна народилася в 2006 році. У понеділок, 12 жовтня вона пішла з дому, і досі так і не повернулася.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На вигляд їй 13-14 років, зріст приблизно 165 сантиметрів. Худої статури, а очі сірого кольору.

Одягнена була в сіру кофту, чорну курточку, чорні штани, а також кросівки такого ж кольору.

При отриманні будь-якої інформації про можливе місцезнаходження дівчини зателефонуйте за номером спеціальної лінії 102, або ж 063-064-08-48.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Львові патрульні встановили місцезнаходження 8-річної дівчинки, яка зникла у п'ятницю, 25 вересня. Дитину знайшли у бабусі здоровою і неушкодженою. Поліцейські також розповіли, що проти дитини не вчинялися протиправні дії. Як виявилося, в сім'ї є конфлікт, який родичі намагаються залагодити.

Також Знай писав, що в Києві пропала школярка в рожевій сукні. Дівчинка-підліток вийшла з дому 26 вересня і зникла.

Нещодавно Знай передавав, що маленьку школярку, яка зникла у п'ятницю у Львові, продовжують шукати. За новою інформацією, дівчинку могла викрасти її рідна тітка. 25 вересня восьмирічна Соломія Бойко без нагляду вийшла зі школи близько 9: 00 ранку.