У Києві на березі Русанівського каналу був помічений чоловік, який косив газонокосаркою траву в снігу.

Читайте Знай в Google News!

Подробиці повідомляє Київ Оперативний та публікує відео на своїй сторінці у Facebook.

Хто цей чоловік і з якою метою він займався безглуздим з першого боку заняттям, достеменно невідомо.

"Вздовж каналу на Русанівці стрижуть газон. Може хто знає, навіщо вони це роблять в сніг?",- йдеться у підписі під відео.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Традиції! Ремонтувати дороги під зливами, класти асфальт на сніг, когити траву під снігом - це всі традиції) Та військові хитрощі)", "Звичайна відмивка грошей, коли в бюджеті ще залишилися гроші, виганяють двірників стригти газон саме в сніг і списують багато грошей як за дуже складну і дорогу роботу...ось так і живемо, а потім нема на що грошей немає у влади...", - пишуть користувачі у коментарях під відео.

Скріншот Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у київському метро раз у раз зустрічаються не зовсім адекватні персонажі, від витівок яких мліють очевидці. Один з таких випадків показали в телеграм-каналі "Х**вий Київ".

Також Знай повідомляв, що у Запоріжжі напівоголений хлопець у балаклаві влаштував запальні танці поруч з університетом. Чоловік виконав незвичайний танець у вівторок, першого вересня поруч із Запорізьким національним університетом.

Нещодавно Знай передавав, що в Кривому Розі неадекватний чоловік лягав на проїжджу частину, щоб попросити у водіїв підкурити. Відповідним відеороликом поділився Користувач Nevmerden.