У київському метро раз у раз зустрічаються не зовсім адекватні персонажі, від витівок яких мліють очевидці. Один з таких випадків показали в телеграм-каналі "Х**вий Київ".

На опублікованих кадрах – дівчина в синій футболці і малинових колготках, яка влаштувала танці прямо у вагоні метро. При цьому її не бентежить пильна увага глядачів до її персони.

При цьому свідок "флеш-мобу" припустила, що "танцівниця" знаходиться під дією алкоголю або інших звеселяючих речовин.

«У метро на синій гілці, синя теличка в синій кофтині вирішила розважити оточуючих половецькими танцями. Начебто нічого особливого, розвеселило поєднання трьох "синіх" факторів. Мимоволі посміхнулася", - пише автор відеоролика під ніком"Julia".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що під офісом президента України був затриманий чоловік, у якого з тобою була граната. Таким чином, повідомляється, що сталося це все у вівторок, першого вересня. У столиці біля будівлі президента України, в якій працює сам Володимир Зеленський, була знайдена бойова граната.

Також Знай повідомляв, що у Запоріжжі напівоголений хлопець у балаклаві влаштував запальні танці поруч з університетом. Чоловік виконав незвичайний танець у вівторок, першого вересня поруч із Запорізьким національним університетом.

Нещодавно Знай передавав, що в Кривому Розі неадекватний чоловік лягав на проїжджу частину, щоб попросити у водіїв підкурити. Відповідним відеороликом поділився Користувач Nevmerden.