Киянин Андрій Кривущенко допомагає безхатькам та людям, які потрапили у важку життєву ситуацію тим що розвішує одяг на деревах міста. Таким чином всі хто потребує одягу може запросто взяти його собі.

Про це повідомляє в соціальній мережі facebook спільнота "Шо там?".

Киянин Андрій Кривущенко працює звичайним водієм та вже не перший день забезпечує безхатьків необхідним одягом. Чоловік розповів, що таку акцію він вперше побачив у Болгарії, і після цього вирішив спробувати здійснити її у рідному місті. Зараз чоловік збирає весь необхідний одяг через соціальні мережі, в цьому йому допомагають донька та друг.

Киянин допомагає безхатькам, скріншот із відео

" Я не боюсь що він потрапить не в ті руки - це допомога у будь-якому випадку", - каже Андрій Кривущенко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За словами чоловіка, якщо ніхто не взяв одяг з дерева і він так і продовжує висіти, то збирають його та розвішують в іншій частині міста. Андрій Кривущенко запевняє, що весь одяг який вони віддають задарма гарної якості.

Киянин допомагає безхатькам, скріншот із відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Київ - місто бездомних: як вижити в столиці без даху над головою і діркою в кишені

Як повідомляє портал "Знай.ua" У Києві озвірілі дівчатка-підлітки жорстко розправилися з бездомним, - "посмів відмовити"

Також "Знай.ua" писав, що Зарплату депутатів бездомним, Раду скоротити до ста — Зеленському підкинули цікавий варіант