У Києві на Микільській Борщагівці сталася ДТП за участю трьох автомобілів з вини п'яного водія. Про подробиці події пише "dtp.kiev.ua" в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався на бульварі Кольцова, в районі будинку №14д, на Микільській Борщагівці в Святошинському районі столиці. П'яний водій автомобіля Volkswagen вилетів з проїжджої частини, спровокувавши зіткнення з трьома машинами. Як стало відомо, в салоні винуватця перебувало двоє дітей.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

На щастя, в результаті ДТП ніхто з людей не постраждав. В ході аварії постраждали лише автомобілі - найбільші пошкодження отримав легковик Skoda.

На місце події приїхала дружина винуватця. Замість того, щоб визнати свою провину, чоловік почав скидати керування автомобілем на свою дружину.

"Істинний мущщизм", - йдеться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві затримали і засудили до тюремного ув'язнення подружжя іноземців, які вбили таксиста.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві шматок фасаду житлового будинку обрушився прямо на землю, пошкодивши одне з припаркованих поруч авто.

Також Знай.иа писав, що кияни збилися в натовпи заради місць у маршрутці, вірус вже не лякає.