Курсантка військового училища Олександра Гуй, постраждала під колесами п'яного майора, вирушила на лікування за кордон разом з 13 українськими військовими у вівторок, 6 жовтня.

Про це повідомляє ТСН.

Всі, хто відправився на реабілітацію до Німеччини, раніше отримали серйозні травми, лікарі буквально дістали їх з того світу. Тепер українські лікарі передали їх до рук німецьких колег. Наймолодша з пацієнток - Олександра, яку покалічив п'яний майор.

Нагадаємо, курсантки Української військово-медичної академії, яких збив п'яний майор ЗСУ відмовилися від компенсації. Про це розповіли у виданні "Суспільне" посилаючись на брифінг постраждалих на території Головного військового клінічного госпіталю. Повідомляється, що курсанток військово-медичної академії збив на своєму автомобілі майор Володимир Холодний, який перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Дівчата отримали серйозні травми і сім'я військового запропонувала їм компенсацію, але вони відмовилися від грошей.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, покалічені п'яним майором курсантки вразили благородним вчинком - "Його сім'я не винна"

Як повідомляв "Знай.ua", в Дніпрі рятують від поганої компанії - проміняли батьків на бездомних.

Знай.ua писав, копи зловили умелицю на продажу б/у презервативів: "Перепирала сотні тисяч".