Курсантки Української військово-медичної академії, яких збив п'яний майор ЗСУ відмовилися від компенсації. Про це розповіли у виданні "Суспільне" посилаючись на брифінг постраждалих на території Головного військового клінічного госпіталю.

Повідомляється, що курсанток військово-медичної академії збив на своєму автомобілі майор Володимир Холодний, який перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Дівчата отримали серйозні травми і сім'я військового запропонувала їм компенсацію, але вони відмовилися від грошей.

Читайте Знай в Google News!

"Вони пропонують нам компенсацію. Ми від неї відмовляємося, оскільки ми знаємо, що у нього є жінка онкохвора і дитина. Тобто, його сім'я не винна і не повинна нести тягар", - сказала одна з постраждалих дівчат Олександра Гуй.

Вона зізналася, що в результаті аварії у неї були розриви м'язів на стегні і переломи кісток. Дівчині зняли некроз і встановили апарат зовнішньої фіксації, який необхідно буде зняти. Також існує загроза втрати стопи, тому лікарі не ставили дренаж.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ще потрібно буде ставити пластину і неакладати шкіру. Ще багато всього. Але все буде добре " - додала Олександра Гуй.

постраждалі Дівчата на брифінгу, фото: суспільне

Постраждала Галина Ніколін додала, що сім'я майора не повинна страждати через його вчинок і нести цю ношу.

Дівчата підкреслили, що не задоволені роботою слідчого, який веде справу. За їхніми словами, він жодного разу до них не приходив, щоб взяти свідчення.

"Діями прокурора задоволена, але я не задоволена діями слідчого. Слідчий дзвонив, сказав - Я слідчий Олександр і жодного разу не прийшов, щоб взяти свідчення. Я розумію, що у людини є інша робота і не тільки є наша справа, але... тобто слідчого ми взагалі не бачили", - додала Галина НІКОЛІН.

Також вона зазначила, що вже була проведена експертиза автомобіля майора, яка встановила, що транспортний засіб справний.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що зірка "універу" пішов по стопах Єфремова? Після вироку актор розсміявся суддям в обличчя

Як повідомляв портал "Знай.uа", Audi R8 розірвало на частини після ДТП з 13 авто, водія досі шукають

Також, "Знай.uа" писав, що на Тернопільщині родина молить про допомогу для покаліченого в ДТП сина