Райони Київської області вже більше 20 років переживають справжній бум: населення зростає, містечка активно розбудовують, на Київщині народжується більше немовлят. Ситуація складається таким чином, що нові висотки з`являються, а дитячі садочки для маленьких мешканців - ні.

Наприклад, у 2017 році у Вишгороді почали будувати дитсадок, який обіцяли ввести в експлуатацію в 2018-му. Батьки досі чекають цього моменту. Про це пише bagnet.

У Казаровичах новий дитсадок теж почали будувати у 2017 році, і теж заклад досі не почав прийом дітлахів. І хоча сільський голова запевняє, що до кінця 2020 року садок запрацює, будівельні роботи на майданчику зараз не проводяться.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Схожа ситуація склалася у Нових Петрівцях, у селі Синяк.

Усі дитсадки обіцяють ввести в експлуатацію найбюлижчим часом, проте перебої з фінансуванням і корупція поставили батьків у майже безвихідне становище: куда влаштувати дитину, допоки чиновники годують обіцянками?

Нагадаємо, українська столиця очолила антирейтинг з корумпованості сфери будівництва. У цьому можна переконатися, подивившись результати щорічного дослідження рівня корупції в будівельній галузі України, проведеного "Українським клубом нерухомості" за підтримки "Конфедерації Будівельників України". Так, будівельна галузь в Києві корумпована на 86,7% (у 2019 році цей показник дорівнював 58%).

Відзначимо, що мер Києва Віталій Кличко зумів протягнути рішення про те, щоб виділити компанії "смотрящего" Дениса Комарницкого 400 мільйонів гривен, незважаючи на обурення деяких депутатів.

Нещодавно Віталій Кличко потрапив під гарячу руку Верещук: "Здається, у когось проблеми з арифметикою. Або з бажанням розбиратися з нагальними проблемами киян" , - заявила "слуга".

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", жителі Києва хочуть, щоб у столиці заборонили проведення популярного заходу - вуличних ярмарків.