Жителі Києва хочуть, щоб у столиці заборонили проведення популярного заходу - вуличних ярмарків.

Відповідна петиція з'явилася на сайті Київради.

"Щосуботи в кожному районі міста перекривають досить завантажені вулиці, щоб влаштувати там ярмарок. Це заважає в'їзду і виїзду місцевих жителів у двори своїх будинків. Більш того, це досить часто створює небезпечні ситуації на дорозі, коли в одному потоці рухаються як люди, так і автомобілі. У Києві є безліч інших закритих майданчиків, де можна влаштувати ярмарки без загрози здоров'ю пішоходів і покупців і не створювати незручності автомобілістам", - кажуть автори петиції.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нещодавно стало відомо, що мер Києва Віталій Кличко погодився консолідуватися з проєвропейськими силами в оновленій Київраді. Це підтверджується і в його передвиборчій газеті, де тема проєвропейської позиції і єдності займає чільне місце.

Нещодавно Віталій Кличко потрапив під гарячу руку Верещук: "Здається, у когось проблеми з арифметикою. Або з бажанням розбиратися з нагальними проблемами киян" , - заявила "слуга".

Нагадаємо, кияни жорстко розкритикували кандидатку в мери столиці Верещук: "Ти б місто спочатку вивчила, візіонерко".

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", Верещук вимагає розслідувати корупційні дії чинного міського голови Віталія Кличка та "смотрящего" Дениса Комарницького.

Також "Знай.uа" писав, Фаріон назвала соратницю Зеленського Верещук "панельною дурепою".