У Києві співробітник податкової поліції спробував винести з супермаркету інтимні товари майже на 1 тисячу гривень. Про подробиці інциденту розповідає "Київ Оперативний" у Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в суботу, 19 вересня, в одному зі столичних супермаркетів. Співробітник податкової поліції, 1984 року народження, спробував вкрасти з супермаркету презервативи та інтимне мастило загальною сумою в 961 гривню.

Чоловік хотів просто вийти з вкраденим товаром в барсетці через касу, проте злочин закінчився для нього невдало – його затримали і передали співробітникам Оболонського управління поліції.

" по всій видимості готувався співробітник податкової до дуже секретного завдання або якоїсь перевірки...",- пише "Київ Оперативний".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Користувачі Мережі не змогли залишити такий кумедний випадок осторонь і почали жартувати з цього приводу в коментарях під постом:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Київщині, в Бориспільському районі, було виявлено тринадцять нелегальних мігрантів з Китаю.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві на знаменитій Шулявці розігнали вуличних торговців, які стали вже звичним явищем.

Також Знай.иа писав, що у місті Біла Церква, що на Київщині, в гуртожитку місцевого Аграрного університету було виявлено більше двох десятків нелегалів.