У Києві побудують будинок музики і перемістять туди Національний будинок органної та камерної музики. Новий концертний зал обіцяють побудувати до 2023 року.

Про це йдеться в повідомленні Міністерства культури та інформаційної політики.

"Також Міністерству доручено забезпечити передачу в постійне безоплатне користування релігійної організації "Релігійна громада парафія Святого Миколая Київсько-Житомирської дієцезії Римсько-католицької церкви в м.Києві" будівлю костелу Святого Миколая (Київ, вул. Велика Васильківська, 75)", – повідомляють в Мінкульті.

Так, поки Будинок музики не готовий, Національний будинок органної та камерної музики користуватиметься костелом разом з релігійною громадою.

Ніяких подробиць будівництва нового концертного залу прес-служба не розкриває.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше стало відомо, що територія, виділена під кладовище для домашніх тварин, досі лишається пустою. Влада пообіцяла мешканцям столиці зробити цвинтар до кінця 2020 року, проте знову дала задню.

Нагадаємо, українська столиця очолила антирейтинг з корумпованості сфери будівництва. У цьому можна переконатися, подивившись результати щорічного дослідження рівня корупції в будівельній галузі України, проведеного "Українським клубом нерухомості" за підтримки "Конфедерації Будівельників України". Так, будівельна галузь в Києві корумпована на 86,7% (у 2019 році цей показник дорівнював 58%).

Відзначимо, що мер Києва Віталій Кличко зумів протягнути рішення про те, щоб виділити компанії "смотрящего" Дениса Комарницкого 400 мільйонів гривен, незважаючи на обурення деяких депутатів.

Нещодавно Віталій Кличко потрапив під гарячу руку Верещук: "Здається, у когось проблеми з арифметикою. Або з бажанням розбиратися з нагальними проблемами киян" , - заявила "слуга".

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", жителі Києва хочуть, щоб у столиці заборонили проведення популярного заходу - вуличних ярмарків.