Територія, виділена під кладовище для домашніх тварин, досі лишається пустою. Влада пообіцяла мешканцям столиці зробити цвинтар до кінця 2020 року, проте знову дала задню.

У Департаменті міського благоустрою КМДА заявили, що наразі вирішуються питання з документами, без яких не можуть розпочати проектувальні роботи.

“Наразі відбувається процедура землевпорядкування території у Деснянському районі Києва (по вулиці Пухівська), виділеної під міське кладовище для домашніх тварин. Профільними підприємствами, саме після землевпорядкування території, буде розпочато проектувальні роботи, технічне обстеження новобудови та відновлення будівництва міського кладовища для домашніх тварин у Деснянському районі Києва”, — відповіли у пресслужбі.

Нагадаємо, українська столиця очолила антирейтинг з корумпованості сфери будівництва. У цьому можна переконатися, подивившись результати щорічного дослідження рівня корупції в будівельній галузі України, проведеного "Українським клубом нерухомості" за підтримки "Конфедерації Будівельників України". Так, будівельна галузь в Києві корумпована на 86,7% (у 2019 році цей показник дорівнював 58%).

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Відзначимо, що мер Києва Віталій Кличко зумів протягнути рішення про те, щоб виділити компанії "смотрящего" Дениса Комарницкого 400 мільйонів гривен, незважаючи на обурення деяких депутатів.

Нещодавно Віталій Кличко потрапив під гарячу руку Верещук: "Здається, у когось проблеми з арифметикою. Або з бажанням розбиратися з нагальними проблемами киян" , - заявила "слуга".

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", жителі Києва хочуть, щоб у столиці заборонили проведення популярного заходу - вуличних ярмарків.