У четвер, 3 вересня, під будівлею офісу Президента зібралися активісти в мантіях і масках вовків. Присутні вимагають, щоб Володимир Зеленський нарешті відреагував на плівки і розслідування справи по Окружному адміністративному суду Києва, в якому замішаний скандальний суддя Павло Вовк.

В основному в акції беруть участь самі організатори, представники ЗМІ та правоохоронні органи - Національна гвардія і поліція діалогу.

Учасники демонстративно обмотують плівками людину, одягнену президентом. Так люди натякають на те, що Зеленський бере участь "в прикриванні злочинів".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, 17 липня НАБУ вручило підозру голові Вовку, його заступнику Євгену Аблову і п'ятьом суддям, а також голові Держсудадміністрації Зіновію Холоднюку.

Слідство і НАБУ вважають, що учасники, всього 12 осіб, на чолі з главою ОАСК сформували злочинну організацію. Мета - захопити державну владу, встановивши контроль над Вищою кваліфікаційною комісією суддів України( ВККСУ), Вищою радою правосуддя (ВРП) і створивши штучні перешкоди в їх роботі.

2 вересня під офісом президента України Володимира Зеленського вже зібрався мітинг, в якому медики намагалися привернути увагу Глави держави. Лікарі, які працюють у туберкульозних диспансерах, висловили незгоду із закриттям санаторно-курортних закладів.

Нагадаємо, що у Святошинському районі зняли дивну колону мотоциклістів, які займаються доставкою їжі.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.uа, під Кабінетом Міністрів влаштували мітинг проти виконуючого обов'язки міністра освіти Сергія Шкарлета.

Також Знай.uа писав, що у громаді Троїцького собору УПЦ (МП) на Троєщині в Києві загострився конфлікт між настоятелем собору протоієреєм Димитрієм Григорак і парафіянами.