Під стінами Верховної Ради збираються силовики, в урядовому кварталі посилюють заходи безпеки: у середу, 2 вересня, тут заплановано багато акцій протесту і мітингів.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ.

Організатори масових заходів заявили, що до проведення акцій залучатимуть і автотранспорт, через що на окремих вулицях Києва будуть проблеми з пересуванням, а на окремих ділянках дорожній рух частково перекриють.

"Щоб не допустити порушень громадського порядку під час проведення запланованих акцій в центрі Києва, поліцейські спільно з військовослужбовцями Національної гвардії України заступили на посилене чергування", - заявили в МВС.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

2 вересня під офісом президента України Володимира Зеленського вже зібрався мітинг, в якому медики намагалися привернути увагу Глави держави. Лікарі, які працюють у туберкульозних диспансерах, висловили незгоду із закриттям санаторно-курортних закладів.

Нагадаємо, що у Святошинському районі зняли дивну колону мотоциклістів, які займаються доставкою їжі.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.uа, під Кабінетом Міністрів влаштували мітинг проти виконуючого обов'язки міністра освіти Сергія Шкарлета.

Також Знай.uа писав, що у громаді Троїцького собору УПЦ (МП) на Троєщині в Києві загострився конфлікт між настоятелем собору протоієреєм Димитрієм Григорак і парафіянами.