У вівторок, 1 вересня, під стінами Кабміну влаштували справжню дискотеку. Так працівники сфери нічних розваг протестували проти заборони працювати після 23:00.

Одні протестувальники танцювали, інші тримали плакати: "за чий рахунок сидіти вдома?", "Клуби, бари, ресторани. У них теж працюють чиїсь тата і мами", "у нас є свій Берлін" - пише "Великий Київ".

Карантин почався майже півроку тому, і весь цей час музиканти - джазмени, виконавці фанку і класичної музики, "електронники" - всі сидять вдома без можливості повноцінно працювати.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Заклади, де люди приходять потанцювати і розслабитися, в основному збирають публіку в нічний час доби. Поки діє заборона Кабміну на роботу після 23:00, нічні клуби і ресторани не можуть себе прогодувати.

Працівники клубів не розуміють, чому денні заклади можуть приймати відвідувачів у повному обсязі, а нічні - ні, адже вірус однаково небезпечний у будь-який час дня та ночі. Дискотеку показово закінчили рівно о 23:00, як і належить за нинішніми правилами.

2 вересня, під офісом президента України Володимира Зеленського зібрався мітинг, в якому медики намагалися привернути увагу Глави держави. Лікарі, які працюють у туберкульозних диспансерах, висловили незгоду із закриттям санаторно-курортних закладів.

Нагадаємо, що у Святошинському районі зняли дивну колону мотоциклістів, які займаються доставкою їжі.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Кабінетом Міністрів влаштували мітинг проти виконуючого обов'язки міністра освіти Сергія Шкарлета.

Також Знай.uа писав, що у громаді Троїцького собору УПЦ (МП) на Троєщині в Києві загострився конфлікт між настоятелем собору протоієреєм Димитрієм Григорак і парафіянами.