У Києві на житловому масиві Оболонь сталася ДТП за участю сина колишнього прокурора столиці. Про подробиці події розповідає ТСН.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в п'ятницю, 21 серпня, на вулиці Сім'ї Кульженка. Легковий автомобіль BMW на розвороті поїхав прямо, спровокувавши зіткнення з позашляховиком Lexus. В результаті аварії, останній перекинувся набік і врізався у відбійник.

За інформацією ТСН, за кермом автомобіля-винуватця перебував 20-річний син колишнього прокурора столиці Сергія Юлдашева Владислав. В ході події він травм не отримав, а лише поспішно зняв номерні знаки з автомобіля.

Стрим с места аварии: Предварительно, В ДТП на Оболони попал сын главы киевской таможни. Страховки конечно же нет. Следим за развитием событий #БМВ с молодыми ребятами недавно получившими право опрокинул задвинул на отбойник внедорожник #Lexus в Киеве на оболони на участке семьи Кульженко – новая окружная водитель автомобиля BMW в место поворота поехал прямо, протаранив в борт Lexus, мирно ехавший по своим делам. не ожидавший такого удара японец благородно завалился на правый борт и крышей врезался в Торец отбойника . Люди выходили через лобовое стекло. на место #ДТП прибыла скорая однако обошлось без тяжёлых последствий и вроде бы никого не госпитализировали. С автомобиля BMW быстро пропали номерные знаки. Lexus не был оборудован системой исчезновения номерных знаков при аварии. подключайте друзей к нашим профилям ДТП Киев в ютуб, Тикток и Facebook Фото Автопатруль Майдан

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще
Geplaatst door dtp.kiev.ua op Vrijdag 21 augustus 2020

Lexus отримав сильні пошкодження в результаті ДТП - вм'ятина з правого боку, а задня і передня частини авто повністю розбиті. Пасажирів позашляховика довелося діставати через лобове скло. Їх госпіталізували в місцеву лікарню з забоями. За словами свідків, обійшлося без серйозних травм.

Як виявилося, попередньо, водій BMW тільки нещодавно отримав права і їздив без страховки. Він не впорався з керуванням і на швидкості, намагаючись увійти у віраж на місці, де нова Окружна, влетів у Lexus, який рухався в цій час по зустрічній смузі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що напівголий киянин влаштував догонялки з патрульною поліцією.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Голосіївському районі лось потрапив під колеса автомобіля Daewoo.

Також Знай.иа писав, що у селі Софіївська Борщагівка чоловік покінчив життя самогубством на робочому місці.