У Києві комунальні служби відзначилися безглуздим "ремонтом" ями біля каналізаційного люка, розташованого на території «Укртелекому». Фото того, як виглядав провал в асфальті до і як виглядає після так званого ремонту, опублікували в телеграм-каналі»Київ зараз".

На опублікованих знімках-діра біля люка, яку горе-ремонтники заткнули великими каменями і шматками бетону, замість того, щоб покласти новий шматок асфальту.

Фото: "Київ зараз"
Фото: "Київ зараз"

«Відремонтувавши. Дивимося, як виглядає діра в асфальті на території «Укртелекому» до ремонту і після. Який варіант вам подобається більше?", - з іронією коментують зусилля комунальників у телеграм-каналі.

Варто відзначити, що особливої різниці в знімках не спостерігається, а те, що зробили комунальники, складно назвати ремонтом.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Раніше портал " Знай.ua " писав про те, що Кияни пропонують перетворити Жилянську на квітучий сад-приберіть висотки

Також портал " Знай.ua " писав, що Київські комунальники поставили Кличка "на лічильник": "поверніть гроші"

Також портал " Знай.ua " писав, що Кияни просять відкрити двері тролейбусів, їхати потрібно всім.

Крім того, у Києві на одному з житлових масивів провалився свіжий асфальт під сміттєвозом.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві покарали недбайливу власницю автомобіля, яка припаркувала його в забороненій зоні.