У Києві на одному з житлових масивів провалився свіжий асфальт під сміттєвозом. Детальніше про це розповідається в Facebook-спільноті "Троєщина / Київ".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався близько 6 ранку в понеділок, 17 серпня, на багатостраждальному житловому масиві Троєщина в Києві. Як розповідає автор посту, у дворі біля будинку на вулиці Маяковського, 81, сміттєвоз провалився в асфальт.

Кілька годин автомобіль намагалися витягнути з ями, проте спроби не повінчалися успіхом. За підсумком - комунальники самостійно возили сміттєві баки до машини, близько 100 метрів.

Як написав автор, нещодавно на вказаній ділянці дорозі проводилися ремонтні роботи по заміні дорожнього покриття. І все б нічого, тільки от сміттєвоз випробування провалив.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві шлагбаум розгромив шикарний Rolls-Royce за 400 тисяч.

Дана подія трапилася в центрі столиці, в ЖК "Новопечерські липки". Rolls-Royce намагався заїхати на закриту територію, проте його не пустив шлагбаум. Пристрій перегородження вдарило по автомобілю і, судячи по знімку, розбило йому лобове скло (чи є ще інші пошкодження, невідомо).

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві покарали недбайливу власницю автомобіля, яка припаркувала його в забороненій зоні.

Також Знай.иа писав, що у Києві чоловік перетворив власне житло на смітник.