Торгаші в Києві розпродають всілякі товари прямо з бусів.

Час від часу поліція, або комунальники ганяють столичних торгашів. Тоді вони придумали новий метод, щоб до них не підкопалися.

Про це говориться на сторінці в Facebook спільноти "Життя Оболонського району та Мінського масиву".

Наприклад, біля станції метро "Мінська" вздовж Оболонського проспекту шикуються автобуси - торгові точки, звичайно ж незаконні, після цього прямо з машин йде жвава торгівля, перетворюючи район "бомжрай".

"Відділи торгівлі, благоустрою, поліції і звичайно ж ватажок столичної влади у високому кабінеті КМДА нічого не роблять для усунення цього вуличного свавілля, а тільки ділять мзду з торгашів", - йдеться в замітці.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що після хвилі обурень, викликаної постом про зіткненнях з хуліганами-графітчиками і гучних обговорень травмування мера Києва Віталія Кличка у столиці назріли нові конфліктні питання.

Кияни називають нинішній стан у місті "псевдо зеленою зоною" і вимагають від голови КМДА негайних дій з попередження стрімкого поширення коронавіруса. Разом з тим, від мера вимагають пояснень з недобудованої скандальної Шулявській розв'язки і занедбаної велоінфраструктури.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Київ паралізувало через невідомого предмета біля метро – копи підозрюють вибухівку

Також портал «Знай.uа» писав, що У Харкові безхатченки влаштували "хостел" під ногами у людей - зате на свіжому повітрі

Також портал «Знай.uа» писав, що Оболонське озеро перетворилося на зливний бачок для нафти, кияни б'ють тривогу