Про це міський голова написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Новости Сегодня.

Друзі! Щодо "художників", яких я застукав за розписуванням стін будинку в історичному центрі столиці. Тут лунають...

Geplaatst door Віталій Кличко op Maandag 27 juli 2020

Нагадаємо, раніше Кличко в соцмережах виклав відеоролик, де він ловить двох хлопців, які малюють графіті на стіні будинку. Пізніше одному вдалося втекти, а другого мер здав в поліцію. Пізніше з'ясувалося, що Кличко зловив молодих людей, близьких до “Муніципальній варті” - формування, створеного при київській мерії і складається у тому числі з волонтерів Майдану і ветеранів АТО/ОНС. І виявилося, що вони не просто так розмальовували стіни, а систематично зафарбовували рекламу наркотиків, тому що комунальники не справляються з цим завданням.

Віталій Кличко, сьогодні вночі Ви впіймали двох моїх друзів, які замальовували наркоманські графіті. Вони цим займаються постійно. Свого роду культурний спротив повальній наркоманії серед молоді. Обох знаю багато років. З найкращого боку. Один пройшов війну. Йому вдалось від Вас втекти. Інший - Синиця Ярослав. Поранений на Майдані. Йому тітушки рознесли півголови. Тому навіть не намагався від Вас тікати. Хотілось би, щоб Ви переглянули цю ситуацію. Під іншим ракурсом. Я також неодноразово замальовував телеграм-канали, які поширюють наркотики. Доводилось і розбивати обличча тим хто їх малює. Бо реально ж засрали все місто. На Ярослава складено адмін-протокол. В той час, коли варто було б подарувати хлопцям по три відра фарби. Комунальники відверто не справляються. Самий час на рівні мера посприяти волонтерам, які чистять наше місто від наркоманії та деструктиву.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще
Geplaatst door Сергій Бондар op Zondag 26 juli 2020

“З приводу "художників", яких я застав за розписом стін будинку в історичному центрі столиці. Тут звучать пропозиції, мовляв, ви б краще допомогли їм і видали кілька відер фарби, тому що хлопці "корисною справою займаються і зафарбовують написи з адресами телеграм-каналів розповсюдження наркотиків", - написав Кличко

Він запропонував “небайдужим киянам” разом взятися за зафарбовування стін замість комунальників.

“у такому разі, У мене теж є пропозиція: я готовий виділити кілька відер, а цистерну фарби! - Щоб вони та інші небайдужі допомагали місту прибирати написи хоча б з історичних будівель столиці. Тільки не іншими розписами, а зафарбовували різне "творчість"! І, якщо ці хлопці дійсно хочуть робити добру справу на благо міста, - фарба і все інше необхідне буде!” - пообіцяв мер.

Міський голова також натякнув, що і далі буде припиняти подібний “вандалізм” активістів, порівнявши їх діяльність з розбиванням стекол на зупинках.

“Головне - щирість намірів і готовність робити Київ кращим і красивим! Спільно боротися з вандалізмом, випадків якого сьогодні в Києві, на жаль, багато. - Коли псують пам'ятники, нові красиві об'єкти, б'ють скла на зупинках, розмальовують стіни історичних будівель”, - резюмував Віталій Кличко.