У Києві на житловому масиві Троєщина повідомили про замінування житлового будинку. Про подробиці події розповідає Facebook-спільнота "Київ Оперативний".

Повідомляється, що в суботу, 25 липня, на гарячу лінію поліції "102" надійшло анонімне повідомлення про замінування житлового будинку по проспекту Володимира Маяковського, 24б, на житловому масиві Троєщина. У співтоваристві уточнили, що "мінер" поки ніяких фільмів дивитися не радив (посилаючись на вимоги терориста з Луцька).

Всі мешканці будинку були евакуйовані на вулицю. На місце події прибуло кілька нарядів поліції, швидка допомога, а також фахівці-вибухотехніки.

В коментарі УНН інспектор відділу комунікації Національної поліції міста Києва Євген Ласкін підтвердив інформацію про надходження правоохоронцям анонімний дзвінок про "замінування".

"Так, було таке повідомлення. Близько 16:00. Перевірили. Ніяких небезпечних або підозрілих предметів не виявили", — розповів він.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Ласкін зазначив, що з житлового будинку було евакуйовано 50 жителів. Після перевірки вони благополучно повернулися в свої оселі.

Срочное сообщения с Троещины - говорят, что кто-то анонимно позвонил в полицию и сказал, что дом по Маяковского, 24Б, заминирован. «Минёр» пока никаких фильмов смотреть не советовал. На месте сейчас ждут пока прибудут специалисты-взрывотехники.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 25 juli 2020

Варто відзначити, що в останній тиждень у Києві почастішали випадки повідомлень про замінування. Здебільшого вони виявлялися помилковими, однак перевірки і евакуація громадян з "замінованих" будівель все ж проводилися в цілях безпеки.

Нагадаємо, що у Києві неадекватна жінка вчинила спробу підпалу житлового будинку.

Як повідомляв портал Знай.иа киянка згоріла живцем на очах у сусідів.

Також Знай.иа писав, що під Києвом бізнесмена розстріляли з автоматів на очах у семирічного малюка.