У Києві повідомляють про замінування автомобіля марки Audi, який припаркований біля одного з торгових центрів на Оболоні. Про це повідомляють телеграм-канали і свідки у соцмережах.

«Біля торгового центру «Метрополіс» варто Audi. Її оточили, так як є повідомлення про мінування», - пишуть у телеграм-каналі «Київ зараз».

Наголошується, що на місце події вже прибула поліція – правоохоронці мають намір перевірити повідомлення про можливе замінування.

Скрін відео

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також стало відомо, що «полтавський терорист», який захопив в заручники представники правоохоронних органів, вже отримав автомобіль і рухається в бік Києва.

Після недавніх подій в Луцьку, коли терорист захопив автобус з пасажирами, по країні почастішали такі випадки. Найчастіше "мінерами" і загарбниками виявляються громадяни з психічними відхиленнями. Наприклад, подібний випадок стався 22 липня, в середу, в Харкові і 23 липня, в четвер, - в Полтаві.

Нагадаємо, Максиму Кривошу, який 21 липня захопив у Луцьку автобус, повідомлено про підозру в тероризмі, захопленні заручників, а також у незаконному зберіганні зброї, гранат і вибухонебезпечних речовин.

Як повідомляв портал Знай.uа, заручники після захоплення автобуса в Луцьку і затримання терориста Максима Кривоша знаходяться в нормальному стані.

Також портал Знай.uа писав, що сусіди луцького терориста Кривоша розповіли про постійні погрози.