У Києві затримали та притягнули до відповідальності малолітніх хуліганів, які розкидали велосипеди, призначені для оренди, в парку на Троєщині. Про це повідомили в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«А ось і видос з малолітніми хуліганами, які розкидали орендні велосипеди в парку «Молодіжний» на Троєщині. Тепер, після розмови з поліцією, вони кажуть, що їм дуже соромно. Готові понести відповідальність за свої вчинки, в тому числі фінансову. Хотілося б вірити, що ця неприємна ситуація стане хоча б для кого-то повчальною», - пишуть автори листа.

«Це я розкидав велосипеди і готовий понести адміністративне покарання», - каже хлопець на відео.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

«А які велосипеди, де розкидав?», - уточнюють у нього.

«В Молодіжному парку, на Троєщині», - відповідає винуватий.

«Більше так не будеш, соромно?», - перепитує автор відео.

«Я теж там був, знімав, мені соромно за те, що ми розкидали велосипеди, понесу за це покарання», - додає ще один малолітній зловмисник, його слова повторює стоїть поруч товариш.

А от і відос з малолітніми хуліганими, яки розкидали орендні велосипеди у парку «Молодіжний» на Троєщині. Частина 3 Тепер, після розмови із поліцією, вони кажуть, що їм дуже соромно. Готові понести відповідальність за свої вчинки, в тому числі - фінансову. Хотілося б вірити, що ця неприємна ситуація стане хоча б для когось повчальною. Попередня частина: https://kyivoperativ.info/other/prodovzhennya-istori%D1%97-iz-orendnimi-velosipedami-yaki-nedolugi-parubki-rozkidali-u-parku-na-troyeshhini/

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 23 juli 2020

Нагадаємо, киянин показав сміттєву "поляну" в столиці, гидко дивитися: "Люди - свині".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Тернополі вандали понівечили візитку міста, без сліз не поглянеш.

Також портал Знай.uа писав, що в київському парку "Перемога" група невідомих вандалів зіпсувала інсталяцію ведмедика.