У КИЄВІ НА ПОДОЛІ ТРОЄ ЧОЛОВІКІВ ЗА ДОПОМОГОЮ ГАЗОВОЇ СУМІШІ ПІДІРВАЛИ БАНКОМАТ

Наразі, Поліція вивчає відео з камер спостереження.

У Києві на Подолі вночі підірвали банкомат. Подія сталася на розі вулиць Івана Виговського (колишня Маршала Гречка) і Північно-Сирецької.

Про це повідомляє користувач спільноти dtp.kiev.ua.

Поліція з'ясовує деталі.

Пресофіцерка Подільського управління поліції Києва Анна Страшок розповіла, що за попередньою інформацією, троє чоловіків за допомогою газової суміші підірвали банкомат та викрали касети з грошима.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ми наразі з'ясовуємо усі деталі, вивчаємо відео з камер спостереження, шукаємо свідків. Вже відкрито два кримінальних провадження: за фактом пошкодження майна та за фактом крадіжки. Сума викрадених грошей уточнюється. Деталі та подробиці - згодом", - уточнила Анна Страшок.

Варто згадати, що в неділю, 19 липня, в Києві на Шулявському шляхопроводі водії почали їздити на тільки що укладеного асфальту, незважаючи на встановлені комунальниками огорожі.

Також нагадаємо, що зник керівник ГО «Будинок милосердя Київ» - Кучапин Олексій Юрійович, 09.08.1980 року народження. Відомо, що 16 липня він розповів своїм рідним і знайомим, що їде з Києва у Дніпро через сервіс «блаблакар». Після цього зв'язок з чоловіком обірвався, зараз про його місцезнаходження нічого невідомо. Телефон зниклого відключений.

Також стало відомо, що у Києві невідомі побили іноземних студентів, а потім відкрили стрілянину. В ході бійки п'ятеро п'яних чоловіки кричали в бік постраждалих расистські висловлювання.

Повідомляється, що ця пригода сталася вночі 20 липня на проспекті Гонгадзе. Невідомі напали на студентів Київського національного університету будівництва і архітектури з Демократичної Республіки Конго. Потерпілі розповіли, що конфлікт почався, коли вони сіли в таксі, щоб поїхати з аптеки додому. Тоді до машини підійшли невідомі, вони дістали їх з автомобіля і почали бити.

Нагадаємо, що свідки вибуху біля станції метро "Шулявська" в Києві бачили, що до інциденту причетні четверо підлітків

Як повідомляв портал Знай.ua , в харківському метро після страйку машиністів зменшили интервали між поїздами до 11 хвилин і з-за цього на платформах почали збиратися натовпи людей.

Також портал Знай.ua писав, що у четвер, 16 липня, в Києві відбулося дике ДТП. Водій Daewoo збив хлопчика, який вискочив на дорогу на велосипеді.