У Києві під час руху у автобуса відвалилася запчастину. Відповідний відеоролик з'явився на сторінці "Київ Оперативний" в Facebook.

У понеділок, 13 липня, на вулиці Закревського у одного з автобусів, який здійснював перевезення за маршрутом №101 відвалилася запчастину. Найчастіше, у громадського транспорту відлітають колеса в силу віку автомобілів, проте на цей раз обійшлося якийсь запчастиною.

Очевидці зняли, як проїжджаючий повз автобус втратив запчастину, яка просто випала на дорогу. Водій транспорту без сумнівів вийшов з автомобіля, підняв запчастину з дороги і заніс її назад в автобус.

Кращому транспорту у Києві бути Зранку на Закревського у кращого транспорту, що здійснює перевезення пасажирів по маршруту #101, щось відірвалося. Добре, що не колеса, як це часто буває у маршруток🙈

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 13 juli 2020

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Користувачі мережі були в шоці від побаченого, висловивши свою думку з цього приводу в коментарях. Багато з них почали жартувати, що це "європейський транспорт" і "так треба" або просто "недобудований гиперлуп". Деякі почали звинувачувати мера Києва Віталія Кличка, що той не стежить за станом громадського транспорту в столиці і змушує їздити людей на цих "руїнах".

Коментарі під постом Київ Оперативний у Facebook / скріншот

Коментарі під постом Київ Оперативний у Facebook / скріншот

Нагадаємо, що київський сміттєвоз провалився під асфальт.

Як повідомляв портал Знай.иа жителі Києва створили петицію, в якій йдеться про заборону маршрутних таксі як виду громадського транспорту.

Також Знай.иа писав, що київським рятувальникам закупили нове спорядження.