Неподалік від Києва, в селі Гатне, перехожі помітили чоловіка, який розмовляв по пляшці горілки. Курйозним відеозаписом поділилися очевидці для Telegram-каналу "Kyiv NEWS".

У Києві часто можна зустріти людей, які ведуть себе неадекватно. Найчастіше, такі персони знаходяться під впливом яких-небудь речовин або у стані алкогольного сп'яніння. На цей раз перехожим вдалося сфотографувати одного такого "кадра" неподалік від столиці. Під чим він був невідомо, однак виглядав досить кумедно.

У Гатному помітили чоловіка, який розмовляв по пляшці горілки / скріншот з відео

Свідки події написали, що побачили дивного чоловіка в 3 кілометрах від Києва в селі Гатне на зупинці "Мегамаркет". Ймовірно, відео знімалося з салону поряд стоячого автомобіля. На кадрах можна побачити, як чоловік середнього віку стоїть посеред вулиці, тримаючи біля вуха пляшку горілки. Очевидно, він думав, що розмовляв по телефону.

Коли чоловік помітив камеру, операторам довелося заховати телефон. Однак після вони розповіли, що чоловік пізніше пішов спати в обнімку з цієї ж пляшкою горілки, колою і пачкою сигарет, однак камера вже не встигла цього зняти.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві на ПБК хлопець помер прямо під час нічної вечірки.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Києві господар-неадекват пса нацькував на перехожих.

Також Знай.иа писав, що у Києві чоловік випустив 8 куль у людини.