У Києві п'яний водій з коханкою влаштував погоню на авто від поліції.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua на своїй сторінці у Фейсбук.

Підозріле авто патрульні помітили на проспекті Павла Тичини. Машина марки Chevrolet (AI8249IK) виїздила на зустрічну смугу руху.

Правоохоронці вимагали водія зупинитися, однак той їх проігнорував. Через це почалася гонитва, в результаті якої авто було зупинено.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

При затриманні водій і пасажирка чинили активний опір. Від проходження тесту на наявність алкоголю в організмі на приладі Драгер при понятих водій відмовився.

Пізніше чоловік у стані алкогольного сп'яніння заснув при затриманні на траві. З'ясувалося, що чоловік розсікав по нічному місту зі своєю коханкою, в той час як дружина була на дачі з дітьми. Їй вже повідомили про подію.

Поліція склала протоколи за водіння в стані алкогольного сп'яніння та за недотримання карантину (обидва перебували в громадському місці без масок). Автомобіль евакуювали на штраф-майданчик. Коханців доставили у відділення поліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві горе-гонщик одним махом зніс припарковані авто, реакція українців вражає - "Красава!"

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові п'яний піп оригінально "полікував" цироз печінки, влаштувавши перегони з копами - операція "синя ряса" потрапила на камеру

Також «Знай.ua» писав, що Під Києвом п'яна гонщиця влаштувала кривий Форсаж, Вин Дизель так не зможе - відео