В мережі опублікували ролик, в якому показано, яка зараз обстановка в київському метрополітені.

Таким чином, повідомляється, що в мережу потрапив ролик, який пояснює, чому в Києві підвищилася кількість людей, які заразилися китайським вірусом.

Все із-за того, що люди розслабилися, і тому перестали дотримуватися карантинні правила, а саме носіння масок і дотримання дистанції. На відеоролику всі стоять впритул один до одного, ніби про карантин ніхто ніколи не чув.

Таку новину опублікували на сторінці Київ Зараз в Телеграме.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«Соцдистанцию замовляли? Метро Києва. Нічого нового» - написав автор посту.

Нагадаємо, що в Києві метрополітен відкрили трохи більше місяця тому. Практично три місяці він не брав пасажирів, після чого, знову відновив роботу.

Спочатку пасажирів було не так багато, ще не всі вийшли з карантину, але через деякий час людей в підземці ставало настільки багато, що в мерії заявили про те, що пора обмежити кілька станцій на вхід.

Нагадаємо, що в Україні на сьогоднішній день, 30 червня було зареєстровано вже 44,334 випадків, з них, 706 тільки за останню добу.

Нагадаємо, що у Києві чоловік без маски вирішив осідлати тролейбус, проте водії не оцінили.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Київському метрополітені зупинили дівчину, яка намагалася прорватися в підземку без медичної маски.

Також Знай.иа писав, що київські копи ігнорують вільне переміщення перевантажених фур по столиці.