Починаючи з 17 березня на території Києва вводять жорсткі заходи на період карантину. Вони торкнулися не лише масових заходів та закриття ТРЦ, ресторанів та інших громадських місць. Зеленський заявив, що з середи в Україні закриють весь метрополітен.

За станом на 9 ранку 17 березня метро в Києві працює. Про це повідомляє Інформатор, скориставшись послугою підземки.

київське метро, скриншот з відео
київське метро, скриншот з відео

У ЗМІ та різних telegram-каналах стала з'являтися інформація, що метро в Києві закрили з самого ранку 17 березня. Однак, це не відповідає дійсності. Кабмін так і не повідомив точного часу припинення роботи підземки. Орієнтовно метро в Києві планують закрити після 12:00 17 березня.

Хочемо нагадати, що вже з 12 години дня 18 березня в Україні припиниться авіа, залізничне і автобусне сполучення між містами і областями, також закриються метрополітени у таких містах: у Києві, Харкові та Дніпрі. У таксі та маршрутних таксі можуть пересуватися максимум до 10 осіб, а в тролейбусах, автобусах і трамваях — до 20 чоловік.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Метро работает!

Geplaatst door Информатор Киев op Maandag 16 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Коронавирусный карантин у Києві - як зміниться робота метро вже сьогодні

Як повідомляє портал «Знай.ua» Метро у Харкові закриють? Нічну підземку заполонили дивні люди зі спиртом

Також «Знай.ua» писав, що Зеленський наказав зупинити метро в Києві: термінове відеозвернення президента

Нагадаємо, також Головні новини за день понеділка, 16 березня: Зеленський скасовує метро, а Коломойський впарює "ліки" від коронавіруса