У Київському метрополітені зупинили дівчину, яка намагалася прорватися в підземку без медичної маски, чим грубо порушила правила карантинного періоду. Про це розповіли в телеграм-співтоваристві Kyiv News, публікуючи відповідне відео з місця подій, зняте очевидцями.

«Дівчині пропонували маску безкоштовно, так само повернути гроші за проїзд, щоб вона вийшла, але вона стояла на своєму», - пишуть у співтоваристві автори посту. На опублікованих кадрах також можна почути обурені голоси оточуючих, які кажуть, що порушниця не бажає їхати в масці.

Свої права дівчина підкріплювала статтями Конституції України, і кричала, що без доказів того, що «я хвора», ніхто не має права змушувати її носити маску в метро. Прорватися в підземку їй так і не вдалося – на вході зупинив поліцейський, який силою змусив її залишатися на місці. Надягати запропонований їй засіб індивідуального захисту порушниця категорично відмовилася, вимагаючи пропустити її в метрополітен без маски.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко розповів, в якому режимі зараз працюють пляжі столиці.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві військкомат спіймали на недотриманні карантину.