У Київському метро знову сталася неприємна подія. Через безлічі людей утворилася величезна черга.

Про це повідомляє інформаційний портал "Хвиля".

У київському метро 14 січня утворилася величезна черга з гостей та мешканців столиці. У годину пік, коли всі поверталися з роботи у турнікетів метрополітену утворилася черга з десятка осіб.

У Київському метро знову утворилася тиснява

За словами очевидців, на станції метро в цей момент працювало всього два турнікети. Також вони заявили, що якби їх працювало більше, то черга була б в рази менше.

У Київському метро знову утворилася тиснява


Цей випадок не перший, коли київське метро виявилося паралізовано. Приміром, 16 грудня 2019 року в системі технічного забезпечення підземки стався збій. Пасажири не могли оплачувати проїзд, використовуючи електронний квиток і карткою киянина. Через це розлючений натовп на станції метро "Площа Льва Толстого" вирвала турнікет і кинулася до вагонів.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

У Київському метро знову утворилася тиснява

Нагадаємо, Новий рік 2020 подарує казкове щастя, але не всім: кому із знаків Зодіаку січень підставить підніжку.

Як повідомляв Знай.uа , "Один вдома", "Гремліни" і "Сніговик": оприлюднений список найкращих різдвяних фільмів.

Також Знай.uа писав, що Львів перетворився на звалище після Нового року: огидні наслідки бурхливої вечірки показали всій Україні.