У понеділок, 16 червня, в місті Біла Церква поквитався з життям 12-річний хлопчик, який займався забороненими розвагами на залізниці. Про подробиці події розповідає прес-служба ДСНС України в Київській області.

Повідомляється, що інцидент стався 16 червня на залізничному вокзалі в місті Біла Церква. 12-річний хлопчик виліз на вагон товарного потяга і, зачепивши дроти високої напруги, був убитий ударом струму.

В Білій Церкві 12-річного хлопчика вбило струмом на залізниці / фото: ДСНС України в Київській області

На місце події викликали рятувальників чергового караулу 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Біла Церква. По прибуттю на місце вони встановили, що на даху товарного вагону лежить тіло хлопчика 2008 року народження, на якому лежали дроти під напругою.

Насамперед рятувальники відключили лінію електропередачі, після чого зняли тіло загиблого за допомогою спеціальної рятувальної мотузки.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

ДСНС в черговий раз нагадує: шановні батьки, не залишайте дітей без нагляду, і пам'ятайте: безпека дітей — це турбота дорослих!

На Київщині від удару електрострумом загинула дитина ⤵️ 16 червня о 14:45 до оперативно-диспетчерської служби...

Geplaatst door ДСНС України op Dinsdag 16 juni 2020

Нагадаємо, що в Києві розшукують неповнолітню дівчинку, яка пішла з дому, і так і не повернулася.

Як повідомляв портал Знай.иа у київському метрополітені чоловік порізав себе ножем.

Також Знай.иа писав, що під Києвом озвірілий співмешканець матері викинув з вікна 5-річного малюка.