У Києві напередодні сталася надзвичайна подія, що призвела до падіння чоловіка з вікна заскленого балкона. Цей випадок отримав продовження і нові подробиці, про які раніше не було відомо. Телеграм-канал Teza розповів про чоловіка і про причини його вчинку.

Як виявилося, в квартирі, яку намагалися убезпечити від вогню пожежники, було тіло дівчини 1992 року народження. Вона померла через множинні ножові поранення. Тіло знаходилося в ліжку. Більш детальну інформацію поки не розкривають правоохоронні органи.

Чоловік вистрибнув на пожежних в Києві Фото: скріншот

Чоловік, який вистрибнув на пожежних, виявився громадянином Німеччини по імені Тобіас Шек. Поліція вивчає можливість того, що пожежу зчинив чоловік, щоб приховати сліди вбивства дівчини.

У ДСНС та правоохоронних органах вже з'ясували, що громадянин Німеччини знаходиться на території України з березня цього року. Він орендує квартиру. Після того, як він вистрибнув з вікна, його госпіталізували в без свідомості.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Чоловік вистрибнув на пожежних в Києві Фото: скріншот

Пожежники у квартирі виявили тіло дівчини 1992 року народження з ділянками обгорілої плоті, ножовими пораненнями та раною на правій скроні.

Варто нагадати, що вчора 15 червня стало відомо про пожежу в квартирі на вулиці Михайлівській. Пожежники почали гасити вогонь і спробували евакуювати з квартири чоловіка з допомогою розсувної драбини. Однак він став відштовхувати сходи і кидався в пожежних склом. Вони спробували його відігнати струменем води з брандспойта, але чоловік вистрибнув з вікна балкона.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві чоловік вистрибнув з балкона прямо на пожежників.

Знай писав, що на Оболоні в Києві скидають нечистоти в озеро.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві зіткнулися кілька машин і постраждала дівчина-поліцейська.