Стало відомо про те, що на столичній Оболоні зливають відходи в озеро, в яких були нафтопродукти.

Таким чином, повідомляється, що поблизу Оболонського відділення правоохоронних органів, є озеро, в яке стікають всі стічні води. І ось, місцеві жителі стали помічати плями, які там з'явилися.

Як виявилося, це сліди від нафтопродуктів, з-за яких, згодом на озері утворилася плівка. Місцеві не ризикують там купатися, так як там може бути небезпечно.

На дні є багато скла, яким можна себе поранити. А те, що, там виявили ще й відходи нафтопродуктів, зовсім не робить його кращим. Воно стає тільки небезпечніше, тому фахівці не рекомендують купатися там, і не використовувати звідти воду.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

В мережу надали ролик, на якому видно, в якому стані знаходиться це озеро. І це відбувається в столиці.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що у Рівненській області невідомі вивантажили близько 20 тонн сміття зі Львова. Про це повідомив голова Демидівської ВІДГ. Інцидент стався у ніч на 8 червня, на дорозі, що веде до сміттєзвалища села Копань.

Наголошується, що під час огляду сміття представники місцевої влади та поліції знайшли докази того, що сміття привезли зі Львова.

Нагадаємо, з 10 червня в Україні відкриють бази відпочинку у рамках переходу на наступний етап умякшения карантину.

Як повідомляв портал Знай.ua курортний сезон у Запоріжжі під загрозою зриву через карантину

Також Знай.иа писав, в Україні відновлюють роботу закладів культури