У Києві стався жахливий інцидент прямо в центрі міста. З вікна вистрибнув чоловік, поки пожежники гасили пожежу в його квартирі. Займання сталося в одному з будинків, розташованих на Михайлівській площі.

Чоловік вистрибнув з балкона Фото: скріншот

Рятувальники розгорнули сходи, щоб зняти з балкона третього поверху чоловіка, що знаходився в квартирі. Однак він відмовився від такої перспективи і допомоги і почав кидатися у рятувальників склом і речами, які були на балконі.

Щоб втихомирити дивного типу пожежники почали поливати його водою з пожежного рукава. Чоловік не погодився з таким станом справ і стрибнув вниз.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після цього з'явилася інформація, що у квартирі вогонь загасили і виявлено тіло жінки з ножовими пораненнями. Причини смерті жінки 1992 року народження і вчинку чоловіка з'ясовуються. Крім того, за останньою інформацією стало відомо, що чоловік є громадянином Німеччини. Момент стрибка людини з вікна квартири потрапив на відео.

Варто відзначити, що в Києві сталося ДТП за участю одразу декількох машин. Спочатку зіткнулися в тягучці два автомобіля, які дочекалися поліцію для оформлення події і отримання компенсації. Коли патрульна поліцейська і один з водіїв оформляли протокол в їх машини на повному ходу врізався ще один автомобіль. Поштовх був такої сили, що два раніше стояли авто врізалися в поліцейську машину і притиснули дівчину і чоловіка. У результаті цього дівчина отримала численні травми внутрішніх органів і кісток ніг, а чоловік – більш легкі травми. За життя і здоров'я дівчини поліцейської борються лікарі.

Нагадаємо, Знай писав, що в києві масової аварії постраждав співробітник поліції.

Знай повідомляв, що в Києві велосипедисти влаштували лежачий мітинг.

Нещодавно Знай передавав, що на Оболоні в Києві відходи промышелнности і скидають нечистоти в озеро.