У Києві сталася аварія, у якій постраждала дівчина-поліцейський. Спочатку біля розв'язки недалеко від станції Академмістечко зіткнулися два автомобілі, на виклик приїхав патруль поліції і почали оформлення події. Подробиці аварії опублікувало співтовариство Київ Оперативний і dtp.kiev.ua.

Водій постраждалого автомобіля і дівчина-поліцейський стояли між машинами. У цей момент в зіткнулися дві машини влетіла ще одна. Швидкість руху останньої була досить високою, щоб зім'яти в гармошку дві вже зіткнулися машини та патрульну. Під час цього зіткнення між машинами затиснуло одного з водіїв і представницю поліції.

Чоловік відбувся легкими травмами, а ось поліцейська сильно постраждала. Її з переломами обох ніг і органів черевної порожнини госпіталізували. Медики борються за життя дівчини. Момент аварії потрапив в об'єктив відеореєстратора. Також на відео потрапили наслідки аварії.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто відзначити, що під Києвом в найближчі дні підстрелили депутата. Інцидент стався на ґрунті конфлікту, що розгорівся між депутатом та його сусідами. Як виявилося, депутат Ігор Фірсов прогнав зі ставка дітей, так як вважав, що це його приватна територія. Депутат районної ради побив дитину, а потім спробував уникнути відповідальності за свої дії.

Нагадаємо, Знай писав, що під Києвом підстрелили депутата районної ради.

Знай повідомляв, що в Києві тіло зниклого чоловіка екскаватором розкопали.

Нещодавно Знай передавав, що у Києві молодь наплювала на карантин і зібралася на тусовку.