Стало відомо про те, що чоловіка, який погрожував підірвати міст Метро в Києві, помістили в психлікарню.

Таким чином, повідомляється, що судом було змінено запобіжний захід для Віталія Ткаленко, який минулого тижня погрожував підірвати міст Метро в Києві. Раніше його мали заарештувати з можливістю застави 315 тисяч гривень, але тепер його просто помістять в психіатричний заклад.

Про це розповів речник прокуратури міста Києва Надія Максимець. Вона каже, що в п'ятницю, 5 червня, суд розглянув клопотання про зміну запобіжного заходу і задовольнив його. В цей же день, чоловік був перевезений з СІЗО в психіатричну клініку в Києві.

Надія Максимець каже, що після рішення суду, для підозрюваного були викликані медики і лікарі, які зробили висновок, що йому необхідна психіатрична допомога.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Віталій Ткаленко весь час скаржився на те, що у нього проблеми з психологічним станом, і з-за цього він погрожував завдати шкоди своєму здоров'ю, якщо його відмовляться переводити.

В цілях безпеки його і оточуючих, було прийнято рішення подати до суду клопотання, щоб змінити запобіжний захід, і вона була задоволена.

Нагадаємо, раніше метро у Києві знову ризикує опинитися під замком.

Як повідомляв портал Знай.іа в Києві з мосту стягнули молоду дівчину, якій різко набридло жити.

Також Знай.іа писав, що в Києві з вікна лікарні випала санітарка.